Attefallshus

ATTEFALLSHUS FÖR ALLA SMAKER

Oavsett om du är ute efter ett klassiskt attefallshus med sadeltak eller ett modernare i funkisstil har vi något att erbjuda.


Vi säljer CA-bodens breda modellflora av attefallshus och bara din fantasi sätter gränserna för vad vi kan leverera. Montaget utförs sedan i den omfattning du önskar; grund, stomresning, stomkomplettering, in- och utvändigt ytskikt samt eventuellt kök och badrum.Här kan du läsa mer om CA-bodens utbud av attefallshus.

KVALITET SOM TÅL ATT JÄMFÖRAS

CA-Boden har som mål att tillverka attefallshus av en kvalitet som överträffar det mesta. Jämför gärna de virkesdimensioner och kvaliteter som förekommer i CA-Bodens sortiment med andra tillverkares, så förstår ni vad ni får för pengarna.


Byggsatsens kvalitet tillsammans med vårt gedigna hantverkskunnande på på plats under montaget borgar för ett ordenligt byggt och robust attefallshus som ni kan njuta av under många år framöver.

ATTEFALLSHUS

Vi är auktoriserade återförsäljare av CA-bodens breda utbud av Attefallshus. 


När du anlitar oss får du en trygg och flexibel leverans där vi förenar det bästa för att skapa ett attefallshus enligt dina förutsättningar och önskemål!


Byggsatsen tillverkas av CA-boden av klassat virke från svenska skogar med fönster och dörrar från svenska tillverkare som Trarydfönster, Elitfönster, Diplomatdörrar och Källvikendörren samt plåttak och plåtdetaljer från Plannja. Detta i kombination med en effektiv och noggrannt genomtänkt produktion uppnås högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.


Sedan väljer du hur mycket av byggnationen och montaget du vill göra själv och hur mycket du vill att vi skall utföra. Allt från grundarbeten och stomresning till nyckelfärdigt hus!


Attefallshus är en stugtyp som lämpar sig utmärkt som gäststuga, generationsboende eller för uthyrning. Attefallshusen finns i ett flertal varianter – allt för att ge dig full flexibilitet.


Vi anlitar alltid behöriga underentreprenörer vid el, VVS och våtrumsarbeten.


CA-Bodens attefallshus finns i fem grundutföranden, allt för att ge dig möjlighet att inreda huset på exakt det sätt du önskar. 

De fem grundmodellerna går att få i två varianter, antingen med sadeltak eller pulpettak. Vi kan också leverera brutna tak om intresse finnes. För dig som vill ha öppet upp i nock utan draglinor har vi även lösningar med en limträbalk i nock, en så kallad ryggåsstuga.


Du sätter enkelt din prägel på stugan eftersom du kan placera dörrar och fönster där du själv önskar. Planlösningen är också den helt fri. Det står er helt fritt att göra den rumsindelning ni önskar då inga innerväggar är bärande.


I den digra listan av tillval kan ni se att ni bland annat kan få stugan isolerad, näst intill slutmålad, med altan eller veranda, med 25 mm furugolv samt mycket mer.


Kontakta oss redan idag för ett första förutsättningslöst möte där vi skissar på just ditt drömhus!