Fritidshus

FRITIDSHUS

FRITIDSHUS FÖR ALLA BEHOV

Oavsett om du är ute efter ett klassiskt fritidshus med sadeltak eller ett modernare fritidshus i funkisstil har vi något att erbjuda.


Vi säljer CA-bodens breda modellflora av fritidshus och bara din fantasi sätter gränserna för vad vi kan leverera.


Montaget utförs sedan i den omfattning du önskar; grund, stomresning, stomkomplettering, in- och utvändigt ytskikt samt eventuellt kök och badrum.


Här kan du läsa mer om CA-bodens utbud av fritidshus.

KVALITET SOM TÅL ATT JÄMFÖRAS

CA-Boden har som mål att tillverka fritidshus och attefallshus av en kvalitet som överträffar det mesta. Jämför gärna de virkesdimensioner och kvaliteter som förekommer i CA-Bodens sortiment med andra tillverkares, så förstår ni vad ni får för pengarna.


Byggsatsens kvalitet tillsammans med vårt gedigna hantverkskunnande på på plats under montaget borgar för ett ordenligt byggt och robust fritidshus som ni kan njuta av under många år framöver.

Vi är auktoriserade återförsäljare av CA-bodens breda utbud av fritidshus. 


När du anlitar oss får du en trygg och flexibel leverans där vi förenar det bästa för att skapa ett fritidshus enligt dina förutsättningar och önskemål!


Byggsatsen tillverkas av CA-boden av klassat virke från svenska skogar med fönster och dörrar från svenska tillverkare som Trarydfönster, Elitfönster, Diplomatdörrar och Källvikendörren samt plåttak och plåtdetaljer från Plannja. Detta i kombination med en effektiv och noggrannt genomtänkt produktion uppnås högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.


Sedan väljer du hur mycket av byggnationen och montaget du vill göra själv och hur mycket du vill att vi skall utföra. Allt från grundarbeten och stomresning till nyckelfärdigt hus!


Vi anlitar alltid behöriga underentreprenörer vid el, VVS och våtrumsarbeten.


CA-Boden erbjuder ett brett utbud av fritidshus, allt för att ge dig möjlighet att inreda huset på exakt det sätt du önskar. Vanligast är sadeltak eller pulpettak, men vi kan också leverera brutna tak om intresse finnes. För dig som vill ha öppet upp i nock utan draglinor har vi även lösningar med en limträbalk i nock, en så kallad ryggåsstuga.


Du sätter enkelt din prägel på stugan eftersom du kan placera dörrar och fönster där du själv önskar. Planlösningen är också den helt fri. Det står er helt fritt att göra den rumsindelning ni önskar då inga innerväggar är bärande.


I den digra listan av tillval kan ni se att ni bland annat kan få stugan isolerad, näst intill slutmålad, med altan eller veranda, med 25 mm furugolv samt mycket mer.


Kontakta oss redan idag för ett första förutsättningslöst möte där vi skissar på just ditt drömhus!